Rüyada Tabela Görmek

27 Mart 2024

Rüyada tabela görmek, pek hayır ile yorumlanmaz. İşleriniz kendi tavır ve hareketleriniz yüzünden pek başa­rılı olmasa gerektir. Rüyasında herhangi bir iş yerinde duvarlara asılmış tabe­la görmek, onu (rüya sahibini) sıkıntıya sokacak bir olayla karşılaşmaya, hatta iftiraya varan bir olayla karşılaşıp üzüleceğine işaret eder denmiştir. Sonunda bu entrikalar­dan kurtulmasına da işaret eder şeklinde yorumlanmıştır. 

Başka bir rüya tabircisine göre; 

Rüyada Tabela Görmek Ne Demek?

Rüyada tabela görmek genel olarak iş hayatında özel hayat sebebi ile başarısızlık yaşamak şeklinde yorumlanır. Rüyasında tabela gören kişiler özel hayatında yaptıkları sebebiyle iş hayatında sorun yaşayacak ve zor duruma düşecek anlamına gelir. Rüya sahibinin bu süreçte kendine söylenenleri dinlemesi ve öğütleri de dikkate alması önerilir.

Rüyada tabela görmenin söz söylemeye ya da söz dinlemeye rivayet edilmesi de mümkündür. Aynı zamanda rüyasında tabela gören kişiler bilgisi ve iş tecrübesi ile başkalarına da faydalı olacaktır. Rüyada tabela görmek iyiliğe ve nasihat vermeye yorulabilir. Rüya sahibi hayırlı işler yapacak ve herkesin takdirini kazanacaktır.

Bir Yere Tabela Astığını Ya Da Tabelanın Düştüğünü Görmek

Rüyasında bir yere tabela astığını gören kişiler için bu rüya bol kazanca anı zamanda da malın bereketlenmesine yorulur. Rüya sahibi önemli bir göreve getirilerek insanların saygınlığını kazanacaktır. Bu sayede rüyayı gören kişinin kazancı da artacak ve daha zengin bir hayat yaşayacaktır. Rüyasında bir yere tabela astığını gören kişiler iftiraya uğrayacak şeklinde yorumlanması da mümkündür. Bu nedenle rüya sahibinin çevresinde konuşulanlara dikkat etmesi önerilir.

Kişi eğer rüyasında tabelanın indirildiğini ya da düştüğünü görürse son zamanlarda yaşanan olaylar nedeniyle büyük acılar çekecek demektir. Bu kişinin iş hayatında batması ya da işinden kovulması da yorumlanabilir. Rüyasında tabelanın düştüğünü gören kişiler iş hayatına ve kariyerine dikkat etmelidir.

 

Etiketler: , ,
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR